maanantai 27. elokuuta 2012

siitä hetkestä tähän päivään

hei kaikki ! kirjoitan nyt toivotuimman postauksen.
Tosi moni on nyt jo pitkään toivonut, että kirjottaisin minun ja lucaksen "love storyn" no näin kaikki alkoi :Päätimme parin ystäväni kanssa lähteä ruotsin risteilylle ! "sinkkuristeilylle" risteily kesti kaksi päivää ja ensimmäisenä iltana ei oikeastaan tapahtunut mitään. toisena iltana, istuimme tylsistyneinä yhdessä pöydässä ja yhtäkkiä toinen kaverini sanoi että tuolla on joitain kivan näkösiä kundeja, mennään sinne ! no löntysteltiin sitten sinne poikien luokse ja jäätiin vaan juttelemaan heille. pöydässä istui lucas ja hänen pari kaveria. aluksi en edes kiinnittänyt huomiota lucakseen, kunnes huomasin ne silmät ja sen hymyn ! voi ei se oli niin suloinen 
 en musita mitä sanoin, että sain lucaksen hymyilemään ! no ei me kauaa siinä oltu, kun lähdettiin tanssimaan ja etsimään lisää seuraa. vähän myöhemmin törmäsin lucakseen uudelleen ja kysyi minun puhelin numeroa ! ja sanoi minulle näin "nähdään tuolla yläkerrassa parin tunnin päästä" no parituntia kului nopeasti ja mentiin ystävieni kanssa sinne ylös ja lucas istui, omien kavereidensa kanssa yhdessä nurkassa. kerkesin ehkä viisi minuuttia istua siinä, kun lucas otti minua kädestä kiinni ja sanoi että "mennään tuonne kannelle, täällä on kuuma" menimme sitten kahdestaan sinne kannelle ja juttelimme niitä näitä, kunnes tuli vähän kylmä.. lucas huomasi heti ja kysyi, että onko minulla kylmä ja otti minut syliin ja painoi päänsä minua vasten ♥ voi mikä tunne, kun hyvännäköinen, pitkä ja mukava kundi halaa sinua, etkä edes tunne koko ihmistä ! mentiin siitä hetken päästä takaisin sisälle, koska lucaksellekkin tuli vähän vilu.. "silloin oli maaliskuu" istuimme yhteen syrjäisempään pöytään, missä ei ollut ketään. sitten lucas otti minua kädestä kiinni, katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi että olen todella kaunis ja suuteli minua pitkään ! ♥ pakahduin samantien onnesta ! sen jälkeen lucas kuiskasi korvaani "tämä ei jää tähän.." ja lähti pois. olin ihan sekaisin sen jälkee, en tiennyt mitä olisi pitänyt ajatella ! näin vaan lucaksen kasvot silmissäni, kuulin ne sanat korvissani, tunsin ne huulet huulillani.. se oli aivan ihanaa ! seuraavana päivänä olin todella surullinen, koska olisin halunnut nähdä lucaksen edes kerran vielä.. lähdimme laivasta, menimme autoon ja lähdimme.. olin jo itkun partaalla, kunnes huomasin lucaksen yhdellä bussipysäkillä ! ♥ ja siinä samassa muistin, että minulla on lucaksen numero, ja laitoin hänelle tekstivietin. sen viestin jälkeen tekstailimme koko päivän ! olin ihan kokoajan vaan yhtä hymyä ! 
 sovittiin sitten siitä parin viikon päästä, että nähdään helsingissä. päätettiin mennä kahville "cafejavaan". siellä oli siis periaatteessa meidän ensimmäiset "treffit" siellä me jutskailtiin parisen tuntia, juotiin kahvit ja lähdettiin ostamaan lucakselle lätsää, joska sain sille valita. kierreltiin kaupoissa jonkun aikaa, kunnse kello oli senverran paljon, että minun piti lähteä kotiin. lucas tietenkin lähti saattamaan minua juna asemalle. kävelimme koko matkan käsikädessä juna  asemalle saakka. kun minun juna tuli, lucas halasia minua tosi pitkään ja suuteli lopuksi ♥ voi että sitä tunnetta taas ! pakahduin taas onnesta ! tekstailtiin koko kotimatka ja vielä kotonakin. illalla laittoi vielä minulle viestillä että "hyvää yötä muru " sinä iltana nukahdin ainakin hymyillen.

no ei siitä kauaa aikaa kulunut, kun tajuttiin molemmat sanomattakin, että seurustellaan nähtiin tosi usein, lähes joka päivä. kunnes uskalsin mennä lucaksella käymään. hänen perheensä hyväksyi minut hyvin, joka oli tosi mukava tietää. "lucaksella on aivan mahtava perhe" ei siitä mennyt sitten kun pari kolme päivää, kun lucas tuli vuorostaan meille. omat vanhempani hyväksyivät lucaksen myös melkeenpä heti. hyvä niin!käytiin tosi paljon yhdessä kaikkialla ! mm. your movessa, leffoissa, syömässä, kultajuhlissa, juhlissa ja niin edelleen.kuukausi taisi mennä, kun lucas tuli jäi meille yöksi. se oli tosi jännää ! muista vieläkin, kun aluksi en osannut yhtään rentoutua, kun ajattelin että kuorsaan tai kuolaan yöllä "mitä en koskaan tee"..mutta lucas otti minut kainaloosa nukkuun, niin eipä siinä loppujen lopuksi kauaa mennyt, kun molemmat nukahti. aamulla oli ihana herätä sen oman prinssin kainalosta siihen kun se sanoo "huomenta kulta, nukuitko hyvin "pusu" aamupalaa syötiin porukoidenkans yhessä ja kaikki oli positiivisia lucasta kohtaan. aluksi pelotti, ettei isi hyväksyisi. turhaan sitäkin pelkäsin ! nehän tulee aivan mainiosti toimeen keskenään.olishan sen aika inhottavaa jos omat vanhemmat ei poikaystävästä sit tykkäis..
ollaan kohta seurusteltu pari vuotta jo ! kauheeta kun aika menee nopeesti ! eli yksi vuosi päivä ollaan jo vietetty, ja siihen on myös yksi reissukin mahtunut ! kirjoitinkin siitä tahko reissusta, kun lähdettiin laskettelemaan ! oli ihana reissu ja kivat muistot jäi ! mennään vielä joskus uudestaan.

ollaan me kyllä jonkun verran muututtu, kun vertaa tätä nykyista kuvaa ja tuota vanhaa joka on tossa alhaalla ! olen näköjään kasvanutkin jonkun verran ! jejj 
on ollut ihanaa aikaa lucaksenkanssa, mutta on niitä vaikeuksiakin tullut vaikka kuinka paljon, ja suurin onsa on minun syytäni. lucas on mahtava ihminen ja arvostan sitä että lucas kaikesta pahasta huolimatta pysynyt vierelläni ! 
uskomme molemmat siihen, että meillä on yhteinen tulevaisuus ja rukoilen joka ilta, että se jonka kanssa joku päivä perheen perustan, menen naimisiin, vanhenen.. oisi lucas
minulla on niin vahva rakkaus ja tunne side lucasta kohtaan, että jos jokus edes halaa lucasta menen kiukkuiseksi.. joka ei oli hyvä juttu ! tai ei se onneksi ole enää niin iso ongelma, kuin ennen. en ole ikinä tuntenut ketään ihmistä kohtaan näin. se on välillä aika pelottavaakin.
olen kyllä todella kiitollinen siitä että olen saanut lucaksen vierelleni, ihanan ihmisen jota rakastaa  ja hän minua tahdon aj aijon myös olla uskollinen lucasta kohtaan ! lupaan sen !


se on melko inhottavaa, kun ei voi sanoa sille omalle rakkaalleen ikinä, kuinka paljon hän sinulle merkitsee ! vaikka joka päivä sanoisit, että "rakastan sua, olet ihana ja niin edelleen" se ei ole tarpeeksi. haluaisin kertoa senparemmin, tarkemmin. mutta en pysty, ei kukaan pysty, vaikka kuinka yrittäist ja yrittäisit.
lucaksen ansiosta, en ole enää samanlainen säälittävä teini kakara, mikä ennen olin. olen aikuistunut ja ymmärtänyt tämän elämän tarkoituksen paremmin.
lucas vei minut filaan ja kannusti minua tekemään, sitä mitä haluan ! en voi ikinä kiittää lucasta siitä tarpeeksi.. en voi koskaan korvata sitä kaikkea pahaa mitä sen rakkaan niskoille olen kaatanut. tekisin varmasti mitä vaan, että saisin pitää lucaksen minun vierelläni koko loppu elämäni ! eikä edes kuolema meitä erota ! minä uskon siihen että pääsemme tuonne taivaaseen, kotiin, kun kuolemme ja uskon myös siihen ettei se rakkaus silloin katoa, se vaan jatkaa sinne mukana. en usko siihen että sattumalla tapasin lucaksen. uskon siihen että se oli tarkoitettu niin. muistakaa kaikki se, että jos sanot jollekkin ihmiselle rakastavasi häntä. tarkoita sitä todella ! se on niin voimakas sana, ettei sitä leikillä tai turhaan pidä sanoa ! ja minä voin koko sydämmestäni sanoa että minä rakastan Lucas, rakastin silloin ja rakastan nyt ! ♥
Tässä on kolme ilmaisua usko,toivo,rakkausja minä en voi elääilman sua kulta ! ♥ 
Tapasimme melkeen kaksi vuotta sitten ruotsin laivalla, maaliskuussa 2011. ollaan vielä yhdessä ja on vuosi 2012 !ja tullaan olemaan vielä monta vuotta !moni ei siihen usko. mutta minä ja lucas uskotaa !eipä siinä muiden mielipiteitä paljoo kysellä. uskon siihen että lucas on se minun tuleva avio puoliso ja lasteni isä.. vaikka me ollaan nuoria, ei se tarkota etteikö me voitaisi olla yhdessä loppu elämää ! uskokaa rakkaat lukijat itseenne. jos tahdot saavuttaa jotain saman tapaista kuin minä, niin siihen tarvitsee paljon hermoja, vahvuutta, hellyyttä... ja enne kaikkea Rakkautta ! tiesittekö että raamatussakin sanotaan:
"mikään ei ole mahdotonata !"
minä rakastan lucasta, ja uskon siihen koko sydämmestäini mitä juuri sanoin ! uskokaa tekin omiin unelmii yhtä lailla kuin minä ! jopa enemmänkin ! 

"siinä oli meidän tarina siitä hetkestä tähän päivään ! "
Rakastan sinua Lucas kulta !

9 kommenttia:

 1. minkä ikänen lucas on? :)

  VastaaPoista
 2. oote söpöjäääää <3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! <3 ootte söpöjä! :)

  VastaaPoista
 4. awws;)) itku tuli miten jollai menee noin hyvin!:)) love! äääh miks itelle ei tuu vastaa se oikee vaik kävin sinkkuristeilyllä

  VastaaPoista