keskiviikko 29. elokuuta 2012

kohta juoksen karkuun !

tänään mulla on ollut ihan kiva mutta ei niin menevä päivä. koulussa meinasin nukahtaa.. koska en ole nukkunut tarpeeksi ja tänään ei vaan ollut kiinnostusta opiskella. koulun jälkeen lähdin omenaan lucaksenkans ja siitä mentiin helsinkiin. kävin ottaan itelleni uuden lävärin ja toivon että se olisi viimeinen ! koska en halua, että minulla on kroppa täynnä rautaa. mutta siihen vaan tulee himo.. kun yhden ottaa niin haluaa lisää. sama juttu on kuulema tatuoinneissa. noh käytiin myös syömässä nopsaa ja lucas lähti sitten salille ja minä puolestani kotiin nukkumaan. olen ihan poikki,rätti väsynyt ! meinasin tosissaan nukahtaa pari kertaa koulussa.. ei kiva. on niin paljon tekemistä ja pää täynnä kaikkea, että tekisi mieli juosta kohta karkuun ! haluaisin vaan mennä tuonne omaan huoneeseen, peittojen ja tyynyjen väliin vaan nukkumaan, enkä nousis vähään aikaan, mutta ei. ei se vaan ole mahdollista, kun on koulu, työt ja jnejne. eipä mulla mitään tärkeää ollut, jos haluatte läväristä kuvan, voin ensi postaukseen laittaa. nyt menen takaisin nukkumaan.. heräsin vaan tekemään postauksen. ööitä ! "rakastan nukkumista, se on ihanaa" 

5 kommenttia:

 1. joo kuva läväristä! :)

  VastaaPoista
 2. joo laita kuvaa läväristä ! :) missä sä oot sit töissä :o? ja nii, käytätsä alkoholii ku oot uskovaine? tarkotan täl siis kunnon kännien vetämistä enkä mtn saunakaljaa sillon tällöi :)

  VastaaPoista
 3. juu laitan kuvan läväristä :) en mä mitään virallista työtä tee, mutta hoidan lapsia tutuilla ja käyn siivoilemassa mummolla ja sillee. "se on mun duuni" en juo todellakaan kännejä ! jos juon jotain niin yhden siiderin (kukaudessa/harvemmin), just jossain saunassa, kuten sanoit ! :)

  VastaaPoista
 4. :o oikeesti, en ois jotenki uskonu ikin et sust tulis IHAN raitis :DD:D hahha. mut ihana blogi <3

  VastaaPoista
 5. aijaa, tunnetko mut sitten jotenkin paremminkin ? :D mut hei elämä voi muuttuu ihan pienessä hetkessä jos vaan haluaa :) kiitoskiitos :)

  VastaaPoista