keskiviikko 15. elokuuta 2012

ajatuksia tulevasta

eilen illalla mulle tuli semmonen tunne, että haluaisin jo naimisiin ! tahtoisin asua jo oman kullankans meidän omassa kodissa, se olis mahtavaa ♥ mutta kyllä siihen vähän enemmän tarvitsee ikää.. eilen iski myös ihan älytön vauvakuume, haluaisin semmosen söpön vauvamasun ja sitten sen maha asukin isä antais pusuja sille ♥ osaan kuvitella kaiken ton, niin hyvin ! ois mahtavaa aina aamusin herätä kullan kainalosta, lähteä vaikka ulkomaille matkustelemaan. toivon ja uskon sydämmeni pohjasta siihen, että se jonka kanssa kaiken tämän kokee, on lucas ♥ haluaisin kokea keiken tuon ja paljon enemmänkin juuri sen ihanuuden vierellä. vanheta lucaksen kanssa ja vanhempana kiikkutuolissa muistella mitä kaikkea ollaan tehty, voi se ois niin mahtavaa ! toivottavasti olen niin onnekas, että kaikki tämä vielä toteutuisi ja toivon kaikkien muidenkin puolesta että saisivat kokea myös samaa ! päivä on ollut muuten mahtava, pian näenkin sitä mun rakasta ♥

2 kommenttia:

  1. voisitko tehdä poikaytävä poostauksen niinku kertoo miten teä lovestory alko :))


    Luin kaikki postaukset läpi ja yritin selailla että misää taas lukee teistä. OOTTE IHAN MAHOTTOMAN söpö pari minkä olen koskaan nähny ! =) muista se :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ! :) tottakai voin tehdä meistä postauksen lupaan että viikon sisällä väsään meistä jonkunmoisen stoorin tänne ! Ja kiitos vielä kivasti sanottu :) !

    VastaaPoista