maanantai 26. marraskuuta 2012

summer or winter

nyt on tulossa talvi, mutta tänään rupesin hirveeti kaipaamaan kesää ! sitä lämpöä ja aurinkoa niitä ihania kesä päiviä ! mutta odotan myös samalla talvea, koska pääsee lasketteleen ja on niin kaunista. maata peittää se valkoinen,ihana lumi ! vielä ei lunta ole näkyny "harmi" ois jo mahtavaa päästä jonnekkin leville,tahkolle tai rukalle. viime talvena olin lucaksenkanssa sen puol viikkoo tahkolla ! se oli niin mahtava reissu, että päätettiin lähteä sinne tänäkin vuonna ! "sittenkun sitä lunta tosiaan on" olen aina haavellut pääseväni lappiin laskettelemaan ja kuvaileen. olen nähnyt niin paljon ihania kuvia niistä lumisista puista ja paljuista yms. se olis niin upeeta ! toivottavasti vielä joku päivä pääsen. iski yht äkkiä vaan tämmönen aihe päähän ja oli pakko vaan kirjottaa jotain.mutta olen niin väsynyt, että menen nukkumaan jut nyt tällä sekunnilla ! heippaa.

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Ensiks pakko sanoo et tosikiva blogi. Löysin tän vasta ihan just vähän aikaasit ja luin melkeen kaikki postaukset läpi. Ihanaa ku kerrot noin avoimesti sun poikaystävästä ja teijän suhteesta :) Oot kyllä tosi onnekas tyttö! <3 Tuli vaan mieleen, ku itekki oon seurakunnassa joskus käyny, nii miten siellä suhtaudutaan teijän seurusteluun? Esim niinku ilmeisesti ootte yökyläilly jonkuverran. Onks se ihan ookoo, missä menee niinku rajat? Ois tosi kiva jos vastaisit, ku mul on itelki vähän juttuu yhen pojan kaa enkä oikeen tiiä miten pitäis edetä.

    ps. oot kyl ihan superkaunis!! <3

    VastaaPoista
  2. kiitos, ihana kommentti ! :) piristit mun päivän ♥ joo välillä ajattelen, että olen vähän liiankin avoin.. kaikki ihmiset eivät oo sitä suvaitsevaa tyyppiä, tulee kaiken maailman kommenttia. tosta meijän seurustelusta sanon nyt näin muutamalla sanalla, että seurakunnassa ei ole mitään ongemlaa, kaikki käsittelevät asian mainiosti! :) joo ja yökyläilyy on ollut joskus toosi paljon, nyt on jäänyt vähemmälle. murulla on niin paljon töitä, koulua yms. no me tehään niin yleensä, että päikkäreitä nukutaan joskus ja aina vierekkäin sohvalla. muttä yöt rakas saa viettää patjalla lattialla tai sohvalla. sitten vasta pääsee viekkuun yöt nukkumaan kun on sormukset sormessa ! ;) tämä on mun mielestä paras vaihtoehto. (kyllä sitä vieressä ehtii nukkua myöhemmin) kiva että kysyit, vastaan mielelläni. hymy tuli huulille tästä! kiitos vielä, itsekkin olet varmati tosi kaunis ! :)

    VastaaPoista