torstai 20. joulukuuta 2012

mihin tämä aika katoaa

oot tosi pahoillani siitä, että en ole kirjotellut nyt pitkään aikaan. syynä siihen on se, että in jatkuva kiire joka paikkaan. yht äkkiä onkinkin kulunut viikko siit kun viimeksi kirjotin.ei sitä edes huomaa! huomena ois joulujuhla ja mä laulan sielä yhen kappaleen. ollaan treenattu ihan kauheesti ja toivottavasti se menee hyvin ! nyt viime aikoina olen ollut siskolla tosi paljon vahtimassa muksuja ja lucaksenkas olla ruvettu käymää uimassa murunkans oon muutenkin ollut nyt tosi paljon. kavereita oon nähny aika paljon ja filassa olen käynyt. tää oli tämmönen pika postaus, ko huomena on aikanen herätys ja on se juhla ! siitä sitten suoraan porvooseen taas siskon lua ja siell viivyn joulunkin yli ! kirjottelen taas heipsunn !

9 kommenttia:

 1. ei kyllä kauheen onnistunut se sun laulu. miten ees pääsit laulamaan?? ja mikä sen kappaleen nimi oli, ihan sairaan tylsä! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. ja sinulla anonyymi on varaa tulla tänne huutelemaan ?

   Poista
 2. Mun musiikin opettaja mua sinne pyysi, Miksi sun pitää tulla mollaamaan anonyyminä tänne, ko oisit voinu sanoo koulussa mulle mikä meni pielee ? Tosi inhottavaa, ei aina kaikki voikkaa mennä täydellisesti ?:(

  VastaaPoista
 3. Viivi älä välitä tosta anosta, oot tosi taitava laulaja ja nätisti kyllä lauloit :)

  VastaaPoista
 4. varauduin jo johonkin mollaus kommenttiin, mut tuliki toi :) kiitos paljonn !

  VastaaPoista
 5. ootko omasta mielestäs rasistinen, tai suhtaudutko ulkomaalaisiin ennakkoluulosesti? mitä mieltä yleensä oot rasistisuudesta ja maahanmuuttajista yms? :)ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole. Riippuu tosi paljon henkilöstä. Ja ei mulla niitä vastaan ole mitään, kunhan käyttäytyvät maassa maan tavoin. Itselläni on huonoja kokemuksia tumma ihoisista, siksi olen hieman ennakkoluuloinen ja varovainen. Kaupungilla jos tummaihoinen kävelee vatsaan, kävelen hieman kauempaa, en siksi että olisin rasisti.. Vaan siksi, että on takaraivoon jäänytnpieni pelko heistä. Mukaviahan monetkin ovat :)

   Poista