keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

poikamiesboxi


 sit tossa yks päivä ruvettiin tosiaa grillaa tässä keskellä meijän pihaa.. ei osattu käyttää kaasugrillii nii tehtiin sit tommone pieni nuotio mis jotai säädettii, haha sit myöhemmin tajuttii et ei ois ku yhtö nappii tarvinnu vääntää nii ois ollu grilli lämmin... xd mut kyllä toiki toimi ihan tarpeeks hyvin ! tottakai piti tehä kasvonaamiot ;)

 nää kuvat ei oo viel siitä pahimmasta kaoksesta, en ees kehannu ottaa kuvaa siit ku se oli jotain niin järkyttävää ! :D tää kämppä oli tosissaa semmonen poikamiesboxi ettei mitään rajaa !

 eihän kesä oo mitään ilman jätskii ! ♥ onomnom
 jenni ja miro tuli parina päivänä meille tänne ottaa aurinkoo, uimaa ja muutenki viettää aikaaa

 jenni ja petra aika pitkän mietinnän jälkee sit lopulta kippas tonne altaasee :)
 mironkaa jotai säädettii ? en muista just nyt et mitä :D

 päätti viedä mut sisää, heitti tohon olalle :D ihana mies ja mirolla oli hauskaa kuvata tota touhuu
on ollu kyllä, tosi jees viikko petran kans ! meijän kämppä on oikeesti niin pomminjäljiltä, ku ollaa oltu kahestaa aika paljon ja kukaa ei oo ollu määräilemäs :D tää on kunnon poikamies boxi !
ollaan vaa puhuttu paskaa, datattu ja syöty, siinä meijän elämä ! Joono jenni ja miro on ollu meillä ja lucaski on ollu meillä nyt parina päivänä :) mua ärsyttää, en oo ollu ku kerran tänäkesän rannalla..
oon vaa ollu himas tai jossain muualla, ku täälki voi ottaa aurinkoo ja mennä uimaa. mut tuntuu silti iha tyhmältä et en oo ollu ku tosiaa se kerran.. no kai mä viel joku pv meen :) hmm.. apua oon niin väsyny etten keksi enää mitä kirjottaisin.. kello on taas vaihteeks vähän yli kaks :s
no onneks kesäloma nii ei sil oo mitään välii millon sitä menee nukkuu ja monelt herää !
siit saa sitte taas huolehtii iha tarpeeks, ku koulut taas alkaa... enää jtn kuukaus lomaa, sit kouluu...
tää loma vois kestää mun puolesta vaikka loputtomii ! mut jos en mee nyt nukkuu nii nukahan tähän koneen päälle :s joo kirjottelen taas varmaa huomen tai ylihuomen, riippuu iha siit et jaksanko ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti