sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

toivon että ymmärrätte edes jonkun verran

hei voitteko lukijas ymmärtää sen että, vaikka kirjotankin paljon mukavia asioita tänne mun blogiin, niin ei tarkoita sitä että mulla olisi niin mukavaa aina ja helppoa ja niin edelleen.. vaikka luette mun blogia, ette tiedä mun elämästä puoliakaan ! mulla on paljon vaikeuksia elämässä, mutta en tahdo kirjottaa niistä tänne, koska tahdon että minulla olisi iloinen blogi mitä olisi kiva lukea.. eikä semmosta, että kerron jokaisen ongelman ja pahan olon tänne. tahdon että teille lukijat tulee hyvä mieli, kun luette tätä ! niin olkaa kilttejä ja älkää tulko aukomaan päätä tänne, mun elämästä josta ette tiedä puoliakaan. ja inhottavat kommentit mitä saan tänne, luen ne itse, mutta en julkaise niitä.. koska ne kyllä pysyy mun päässä, eikä ne lähde sieltä pois. olen oikeasti tosi herkkä ihminen ja kaikki inhottavat ja haukkumis kommentit on mulla vieläkin päässä, eikä ne lähde sieltä vaikka kuinka hakuaisin. enempää en teille kerro. joten olkaa kilttejä ja ymmärtäkää minua edes vähän.. en mä halua tulla tänne itkemään mitään ja niin kerron vaan välillä miltä musta tuntuu. lähden nytkin kolmeksi viikoksi pois kirkkonummelta, siitäkään en nyt kerro enempää, kirjottelen taas myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. inhottavaa jos joku on tullu jotai ilkeet sulle kommailee :( mut sellasii kuitenki ain löytyy,siis ihmisii jotka haluu aiheuttaa muille pahaa mieltä ilman mitää järkevää syytä. Ite tykkään sun blogist tosi paljon, kirjotat jotenkin ihanan unelmoivasti kaikesta ja mulle tulee just ain tosi hyvä fiilis ku luen sun blogii. ku jotenki tuntuu et ajattelen aika monis aisiois samal taval ku sä :--)vaikutat ainaki tosi ihanalta tyypiltä, älä anna ilkeiden kommenttien lannistaa, jatka vaan samaan malliin!<3 tsemppiä :)

    VastaaPoista
  2. Nii niitä löytyy kyllä, siinä olet ihan oikeassa, itse en voisi kenellekkään mitään pahaa kitjottaa ikinä ! Tosi kiva että pidät blogista :) ihanaa että jollekkin lukijalle blogi tuo hyvän mielen :) kiitos tosi paljon ihanasta kommentistasi, auttoi todella paljon :) kiitos ! <3

    VastaaPoista
  3. vooi viivuli :c ! ihme tyyppejä ku tulee tollee...:/ mut ihanii kuvii ! taas ;) ♥

    VastaaPoista