keskiviikko 21. syyskuuta 2011

"elämä antaa, elämä ottaa se kantaa ja voi pudottaa"


 


 tää viikko on ollu tähän saakka ihan älyttömän tylsä. ei oo tapahtunu mitään, eikä  kyllä pahemmin ole ollut kiinnostusta tehä mitään.. tai no tossa tiistaina päätettii jossun ja rosan kans, et tehää meille lävisykset ! :D kaikki tehtii tohon korvaan, rustoon ja jossu ja rosa teki viel huulee ! niist tuli just kivat.
haha pkkohan tääki piti kokee jossain vaihees, ja oli ihan kokemisen arvosta. rakastun tähän koruunn
no eipä sit mitään muuta jännää oo tapahtunu, tai mitään semmosta mistä pitäis infoo.
hei kello on taa 22:53 pitäis ehkä mennä nukkuu, kun huomenna on kouluuki.. joka ei kyllä kiinosta taas vaihteeks yhtään. pakko sitä nyt on kuitenki käydä ja pitää vähän panostaa :D
ja meen muuten huomen koulust taas stadiin, ostaa jotain kivoi vaatteita ! "taas" nyt kun on rahaa edes jokun verran ton riparin jälkeen, nii voi vähän tuhlaa ja siit tulee muutenki parempi fiilis ku ostaa jotain kivaa :) saa kaikki stressaavat ajatukset pois päästä. muuten, haluisin ostaa semmoset YLD:n housut.. mut en oo varma sopiiks ne mulle :( tai niinku näyttääkö ne hyvältä mun päällä ? ne on sen verran kalliit etten haluu turhaa ostaa, sit jos ne ei ookkaa kivat.. no kattoo nyt mitä teen niiden kans.
mutta meen nyt nukkumaan, kirjottelen taas varmaa huomenna/ylihuomena ? :D öitä kaikkii !

2 kommenttia:

  1. Miten oot muokannu ton vikan kuvan ? :)

    VastaaPoista
  2. yhellä kuvanmuokkaus ohjelmalla nimi on kai photofiltre ja sen voi ladata netistä :)

    VastaaPoista